Om os

Vi er en familie på 4, mig selv (Emilie), min søster Cathrine og mine forældre Lisbeth og Carsten. Vi bor i Nordjylland og har altid ønsket os hund, men pga. allergi har det indtil 2011 ikke været en mulighed, men så fik vi øje på cotonen, og i 2011 fik vi vores første coton. Senere er der kommet flere til - én coton er jo som regel ikke nok. Vi er faldet pladask for denne skønne race - de er en stor del af familien og er meget højt elsket.
 
Vores hunde er næsten altid med os rundt, og hver dag er de på skift med på job. Der er ikke de mennesker, som de ikke får snakket med i løbet af en dag, om det enten er kunder eller medarbejdere, går de små Cotoner lige i hjertet på folk.
 
Vi går på udstilling med vores hunde, og vi får utrolig mange dejlige udflugter ud af udstillingerne, og har udstillet både i ind- og udland med flotte resultater. Selvom vi udstiller hundene, er de som første prioritet familiehunde! Vi bor tæt på skov og strand, og hundene nyder de lange ture i naturen. De elsker også vores lukkede have, hvor de nyder at lege.
 
Vi har gennemgået DKK's opdrætteruddannelse, og er medlem af DKK og herunder også KSS. Vi følger selvfølgelig deres avlsanbefalinger. For os er det meget vigtigt, at vi har testet for det, vi kan teste for. Vi øjenlyser årligt og hundene er også testet for patella, udover dette har vi testet vores hunde for de DNA-tests der er i racen, så vi har en vished om, hvad vi avler med. Ligeledes betyder gode temperaments også meget for racen, og vi lægger stor vægt på at udvælge de hunde der skal indgå i vores avlsprogram.
 
Vores mål er at opdrætte sunde og racetypiske cotoner, som fungerer lige præcis som dét vi elsker dem allermest for, at være en fantastisk familiehund.

Vi er registrerede med kennelnavnet Vendia Cotons hos DKK/FCI.

© 2017 copyright by Vendia Cotons - do not copy anything without our permission!

Kennel Vendia Cotons - Nordjylland - vendiacotons@gmail.com